Apa kata anda klik info ini.. saya tak marah ...

Gambar terkini di Facebook mrkumai.blogspot.com

TAIP KATA KUNCI CARIAN ANDA DI SINI:

Monday, May 1, 2017

Perkhidmatan Bas Ekspres di Cameron Highlands 2017

Saya sekadar kemaskinikan perkhidmatan bas ekspres di Cameron Highlands. 

Catatan awal saya mengenainya dah 3 atau 4 tahun  dulu.

Masih berpusatkan Terminal Fressia di Tanah Rata untuk ke bandar-bandar utama seperti Ipoh, Pulau Pinang dan Kuala Lumpur.


Tips saya: jika mahukan keselesaan, ambil bas trip kedua kerana biasanya trip pertama akan ramai penumpang khasnya pelancong back packer.

Macam saya yang ambil trip kedua selang sejam dari yang pertama ke Ipoh. Ada 4 orang sahaja penumpang berbandimg 20 penumpang pada trip pertama. 

Saya kongsikan poster perjalanan syarikat bas ekspress di kaunter mereka.


Hubungi syarikat bas berkenaan untuk maklumat lebih lanjut.

Saya kongsikan maklumat ini sahaja. Jangan tanya saya ya..... 

Sent from my S7edge smartphone

1 comment:

Nicky James said...

Kehidupan adalah baik apabila anda mempunyai kasih sayang anda di sekeliling anda, saya katakan ini kerana apabila saya mempunyai masalah dengan kekasih saya saya tidak pernah melihat kehidupan sebagai perkara yang baik tetapi terima kasih kepada Dr. AGBAZARA dari TEMPLE AGBAZARA, kerana membantu saya membuang ejaan yang membawa kekasih saya kembali kepada saya dalam tempoh 48 jam. Suami saya meninggalkan saya untuk wanita lain selepas 7 tahun perkahwinan, tetapi Dr.AGBAZARA membantu saya membuang mantra yang membawa dia kembali kepada saya dalam masa 48 jam. Saya tidak akan memberitahu anda lebih banyak maklumat mengenai diri saya, tetapi saya hanya akan menasihatkan mereka yang mempunyai masalah di sana hubungan atau perkahwinan untuk menghubungi TEMPLE Dr.AGBAZARA menerusi butiran ini melalui;
( agbazara@gmail.com ) atau hubungi beliau di Whatsapp: +2348104102662

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 CATATAN TERKINI:

KOLEKSI CATATAN: