Apa kata anda klik info ini.. saya tak marah ...

Gambar terkini di Facebook mrkumai.blogspot.com

TAIP KATA KUNCI CARIAN ANDA DI SINI:

Cameron Highlands

Lebih dari 70% catatan di laman mrkumai.blogspot.com menumpukan kepada tips-tips melawat Cameron Highlands berdasarkan pengalaman peribadi saya.

Malah penilaian dan mungkin jika ada cadangan adalah dari pandangan peribadi saya semata yang mungkin berbeza citarasa dengan pembaca atau pihak yang lain.

Anda boleh membuat carian mengenai Cameron Highlands di ruangan pencarian mrkumai.blogspot.com dengan kata kunci seperti apartment, makanan halal, strawberry dan sebagainya.

Atau anda boleh mengklik Label Catatan Cameron Highlands untuk koleksi catatan mengenainya.

Maklumat yang saya kongsikan adalah cadangan semata-mata dan sewajarnya anda menghubungi pemilik premis lawatan yang dikongsikan untuk pengesahan dan juga maklumat yang lebih terperinci.

Mungkin ketika kunjungan saya ke premis tersebut sudah terlalu lama dan tanpa sedar terdapat perubahan yang telah berlaku.

Sebaiknya, anda membuat rujukan yang berkaitan dengan perancangan anda sebagai langkah menjimatkan masa dengan perancangan yang lebih awal.

Apapun selamat melawat Cameron Highlands.

Sekian:

mrkumai.blogspot.com

1 comment:

My Afezan Blog said...

Saya telah pergi ke Cameron Highlands pada 2-4Mac 2013, dan tinggal di homestay Anggerik, Kg Taman Sedia. Suasana amat selesa seperti tinggal di rumah sendiri. InsyaAllah, kalau ke CH, saya akan tinggal di Homestay Kg Taman Sedia.

CATATAN TERKINI DI MRKUMAI.BLOGSPOT.COM::

get this widget here

KOLEKSI CATATAN: