TAIP KATA KUNCI CARIAN ANDA DI SINI:

Pengenalan

Pada April 2011, saya memulakan laman mrkumai.blogspot.com ini dengan berniatkan sekadar suka-suka untuk mengisi masa lapang.

Asalnya sekadar berkongsikan sedikit catatan perjalanan dan petikan berita yang pernah saya alami dan baca untuk dijadikan arkib sendiri untuk dibaca di masa hadapan.

Beberapa catatan mengenai Cameron Highlands yang dikongsikan mendapat sambutan dan saya menerima beberapa pertanyaan lanjut mengenainya serta tempat-tempat yang lain yang boleh dilawati.

Ini memberikan saya idea untuk terus berkongsikan mengenai Cameron Highlands.

Di samping itu juga, laman ini juga berkongsikan sedikit mengenai info pertanian, Kisah mengenai Felda dan juga petikan berita.

Kadang-kala bersulaman sedikit catatan perjalanan peribadi saya serta beberapa artikal yang ingin saya kongsi dan arkibkan. 

Dengan majoriti catatan tertumpu kepada tips melawat Cameron Highlands, saya mengharapkan semoga laman mrkumai.blogspot.com ini dapat membantu anda sedikit sebanyak yang boleh.

Terima Kasih di atas kunjungan anda ke sini ...

Selamat Bercuti... mrkumai.blogspot.com

2 comments:

Dian Radiata said...

Salam dari Indonesia, Mr. Kumai....
Saya sangat terbantu dengan artikel2 di halaman blog anda. Kebetulan saya sedang mencari informasi tentang Cameron Highlands.
Terima kasih...

Salam,
Dee An
www.adventurose.com

Unknown said...

Salam..sya nk tya open cab land rover utk ke mossy forest kira cam mne yee..kira per org or group??

KOLEKSI CATATAN:

My Photo Collection @ Shutterstock