Apa kata anda klik info ini.. saya tak marah ...

Gambar terkini di Facebook mrkumai.blogspot.com

Buat Carian Pantas seperti tempat makan, tips bercuti, strawberry dan sebagainya di sini:

Hubungi kami

Jika anda mempunyai sebarang cadangan, komen, aduan, pandangan, pertanyaan, pembetulan maklumat, perkongsian maklumat atau apa-apa sahaja bolehlah menghubungi saya di email:
 
 
atau anda boleh singgah di laman FB kami di
 
 
 
Saya akan cuba untuk membantu dan memberikan reaksi kepada anda sebaik mungkin.
 
Saya ingin mengucapkan terima kasih di atas kunjungan anda ke laman mrkumai ini.

6 comments:

Anonymous said...

apakah kelebihan akar dan batang teh cameron ?

Sham @ Kumai @ KG @ Jack said...

memang tidak pernah terfikirkan kelebihan dua bahagian teh ini kerana selalunya hanya daun dan pucuk teh yang menjadi tumpuan ..

mungkin ada pembaca yang lain boleh berkongsi tips..

Anonymous said...

Salam, boleh saya tahu apa name nursery yang ade banyak spesis periuk kera tu? Terima kasih

jejakazman said...

blog yg bagus banyak info....boleh join tak klau ada plan nak panjat gunung...maklumlah kat saya ...harap2 boleh join....

Anonymous said...

hye mrkumai.. blog saudara sgt byk info berguna dan bermanfaat. sy dr singapura bercadang untuk bercuti melihat keindahan cameron highland pd hujung minggu ini. boleh saya tahu mCm mn keadaan cuaca di sana.. hujan x 2 3 hri ni?

mazlin abu hasan said...

Ada tak kebun brokoli kat sane ? kami nk pgi sne hari sabtu ni . saya pon budak kumai juga . no rumah 509 anak pak hasan . kat mardi tuh boleh masuk ke org luar ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...