TAIP KATA KUNCI CARIAN ANDA DI SINI:

Perakuan

Laman mrkumai.blogspot.com  tidak akan bertanggungjawab ke atas mana-mana pihak yang secara sengaja ataupun tidak sengaja menggunakan mana-mana bahagian dalam laman ini untuk tujuan peribadi dan kormersial.
Segala maklumat yang dipaparkan di sini adalah pandangan peribadi, sumber sendiri dan menjadi tanggungjawab sendiri dalam sebarang implikasi yang berlaku jika diterbitkan semula.

Semua maklumat yang dikongsikan adalah berdasarkan pada situasi catatan dibuat dan mungkin akan atau telah berlaku perubahan dari masa ke semasa oleh pemilik dan suasana di sana. Sila buat rujukan susulan dengan pihak terbabit sebelum membuat sebarang keputusan untuk berkunjung ke sana.
Semua gambar yang dipaparkan adalah dari koleksi lensa saya sendiri dan juga dipetik dan dikongsikan dari carian internet tanpa sebarang tujuan untuk meraih keuntungan dan juga menimbulkan rasa kurang senang kepada pihak yang berkaitan.
Nasihat saya, jika anda memerlukan untuk menggunakan mana-mana bahagian di dalam laman ini, dapatkan kebenaran dan lakukan penyelidikan yang lanjut.
Semoga matlamat laman ini membantu mana-mana pembaca dapat dicapai...

No comments:

KOLEKSI CATATAN:

My Photo Collection @ Shutterstock