Apa kata anda klik info ini.. saya tak marah ...

Gambar terkini di Facebook mrkumai.blogspot.com

TAIP KATA KUNCI CARIAN ANDA DI SINI:

Monday, July 30, 2018

Pasar Kea Farm baharu

Pasar Kea Farm baru dah nak buka malah dah ada 6 unit  gerai dibuka semalam. 

Lokasinya  seberang  jalan aje Pasar Kea Farm yang lama. Masih boleh bau dan nampak sangat Lorong Pasar Kea Farm lama tu.


Selamat membeli belah di Kea Farm baru. Bila nak buka dan pindah semua gerai di sana kena tanya MD Cameron selaku majlis tempatan.


Adakah akan tertutup  sepenuhnya gerai lama juga tanya mereka walau ada rumors hangat kedengaran. Sebaiknya kita jangan jadi lebih sudu dari kuah. Biarkan mereka yg berkenaan selesaikan. Kencaman ala  'idiot dan Idiot' tu simpan untuk diri sendiri aje ....   

Adakah laluan  lalulintas akan lebih lancar kita kena perhatikan nanti. Cuma jangan nanti Ada agensi terbabit jawab dalam FB  pula suruh tanya Polis trafik lagi bila diajukan aduan trafik sesak padahal punca masalahnya gerai dibina atas bahu jalan baik haram atau halal tanpa tindakan menyebabkan trafik perlahan. Polis pula  kena jawab.... kesian dan geram pula kita membacanya dulu.... anda ingat tak? 


Adakah akan lebih bersih kawasan sekitar kena tengok jenis pelancong yg datang. kalau jenis monyet dan beruk yg datang melancong.. maka sama  ajelah.... tepi  jalan dan bawah kereta akan jadi  tong  sampah mereka.

Adakah harga akan lebih mahal? Tanya peniaga sana nanti sebab  KPDNKK terdekat di Raub. Jauh  nak pantau tu. seronoknya mereka kan....

parkir cukup? entahlah... Juga driver tegar  nanti  jangan pula upload gambar Surat saman mohon  simpati netizen lepas  kena saman  parkir tepi jalan. Mangsa sebenar yg terperangkap dalam kesesakan 10 km disebabkan anda, tak perlu disimpatikan....


Banyak pula nak tanya kan??..selamat  membawang ehhh selamat membeli belah....

No comments:

CATATAN TERKINI DI MRKUMAI.BLOGSPOT.COM::

get this widget here

KOLEKSI CATATAN: